Ciulama cu ciuperci si carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 2 Iun 2021 | 5497 vizualizari

 

O mancare gustoasa cu ciuperci, legume si carne de porc.

 

INGREDIENTE

  • 350-400 gr carne de porc/ pui
  • 350 gr ciuperci champignon/ proaspete
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 5-6 linguri de ulei
  • 4- 5 linguri de faina
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu ciuperci si carne de porc:

Mai intai curatam ceapa si o taiem in 2, morcovii ii curatam si ii taiem julien, iar carnea o taiem cubulete. Le punem impreuna la fiert pana cand si carnea si morcovii sunt fierte.

 Punem uleiul intr-o tigaie la incins, il lasam 1-2 minute, apoi adaugam ciupercile, carnea fiarta si morcovii. Adaugam si un polonic de supa din care au fiert carnea si legumele. Punem faina intr-un bol si adaugam in fir subtire un polonic de supa fierbinte. turnam amestecul in tigaie peste legume si carne.

Mai lasam inca 15-20 de minute la fiert amestecand din cand in cand. Mai adaugam supa daca mai este nevoie. La final ciulamaua se va ingrosa ca o budinca.  Potrivim de sare si servim cu mamaliguta. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu ciuperci si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ciuperci