Ciulama de pui cu smantana

de ama in Pui, 12 Dec 2009 | 12951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne pui
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar smantana
  • ulei
  • sare
  • piper
  • dafin
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu smantana:

Rumeniti carnea in putin ulei, dupa care stingeti cu apa si lasati la fiert impreuna cu o frunzulita de dafin.
Intre timp, intr-o alta tigaie, caliti ceapa si morcovul ras - cand au prins culoare adaugati faina, smantana si cateva linguri din apa in care fierbe carnea de pui.

 Cand e fiert se amesteca incet cu carnea de pui sa se evite cocoloasele.

Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Miha 1

12.12.2009, 19:39

Bine ai venit Ama!

ama 1

12.12.2009, 23:24

va multumesc tuturor pentru primirea calduroasa!

fluturas 1

22.12.2009, 11:49

o bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus