Ciuperci pleurotus fripte cu chives

de Panacris in Mancaruri de post, 7 Apr 2019 | 3102 vizualizari

 

Numai bune zilele astea! ;) Simpla si tare gustoasa! Inca o reteta din seria "retete de post creative" ;)
 

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleurotus cca. 500 g,
  • ulei de dovleac SanoVita 2 linguri,
  • sare Hymalaya,
  • chives ( cepsoara) cca. 50 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleurotus fripte cu chives:

Ciupercile se spala, apoi se taie fâșii, se asezonează cu sare. În tigaia cea mai folosita din Casa Zmeilor, mai bine zis Dubleta a la Turyke :D se pune uleiul de dovleac la incins, apoi se adauga ciupercile şi se lasă la fript acoperite cca. 5 minute pe o parte, apoi inca 5 minute pe partea cealalta, doar de aceea e doubleta ;) La final se adauga cepsoara tocata marunt si se mai lasa la fript cca. 2 minute. Ciupercile se servesc simple sau alaturi de pasta de avocado.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleurotus fripte cu chives" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu orez