Coaste de miel cu bere la cuptor

de MotanLaOale in Oaie, 8 Noi 2020 | 5068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de miel
  • 5-6 catei de usturoi
  • 400ml bere
  • 50ml ulei
  • boia afumata
  • condimente pentru miel
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel cu bere la cuptor:

Coastele de miel se curata, se spala bine si se lasa la scurs.

Intr-o tava se pun uleiul si coastele si se ung bine cu ulei.

Se presara condimente pentru miel, boia afumata, piper si sare pe ambele parti.

Se pune berea si se stropesc si coastele.

Se introduce tava cucoastele de miel in cuptor pentru 50-55 minute.

Din cand in cand se intoarce si se ung coastele de miel cu sosul din tava.

Cand sunt gata se pune si usturoiul taiat marunt si se mai introduce 10 minute la cuptor ungand cu sosul din tava.

Coastele de miel se scot din cuptor, se lasa 5 minute si se mai ung cu sosul din tava si se pot servi.

Se pot servi cu garnitura sau fara.

Eu prefercoastele de miel cu paine proaspata, sa le simt gustul.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel cu bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Miel la tava cu sos de rosii in stil grecesc