Cotlet de porc cu broccoli si cabanos

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 6 Iun 2022 | 3679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc
  • 2 carnati cabanos
  • 500 gr de broccoli
  • 30 gr de unt
  • 1 ceapa
  • 1 aedel kapia
  • 2 linguri de sos soia light
  • 1 lingura sos soia dark
  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 catel de usturoi
  • sare, piper
  • seminte de susan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu broccoli si cabanos:

Taiati carnea bucati . Tocati ceapa si usturoiul.

Spalati su curatati ardeiul, taiati-l rondele fine.  

Colorati carnea si carnatul taiat bucati in untul incalzit timp de 10 minute.

Scoateti si rezervati. Puneti, ceapa, usturoiul , buchetelele de broccoli si ardeiul taiat.

Sotati totul cateva minute. Adaugati carnea, puneti piper si amestecati.

Varsati 100 ml de apa, sosurile de soia si uleiul de susan.

Acoperiti si gatiti 20 de minute .

Amestecati din cand in cand.

Presarati seminte de susan si degustati.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu broccoli si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui gratinate cu broccoli