Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2019 | 3147 vizualizari

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

25.11.2019, 20:25

Nu puteai sa pui 5 feluri de branza, ca sigur mergea si niste parmezan..

mihaelar63 1

25.11.2019, 20:33

Nu am vrut sa par prea fandosita dar niste gorgonzola , tot gaseam eu

Constelatialeu 1

25.11.2019, 20:38

Fandosita e de la 6 in sus....

MotanLaOale 1

25.11.2019, 20:52

RODIMUR 1

25.11.2019, 20:58

Și mie mi se pare o bunătate, mămăliguța cu brânză...!

Adi 1

25.11.2019, 21:03

Bun!

vasimur 1

25.11.2019, 21:23

Razvan Constantinescu 1

25.11.2019, 21:55

abstract01 1

25.11.2019, 23:19

anca_rm 1

26.11.2019, 08:24

imi place ce ne-ai adus aici

claudiaO 1

26.11.2019, 08:27

ma bag si eu la o portie

Merisor 1

26.11.2019, 08:58

Două porții, te rog!

cristina1985 1

26.11.2019, 08:59

Lau 1

26.11.2019, 09:07

ce papa bun

Panacris 1

26.11.2019, 11:12

Rocsi 1

26.11.2019, 19:46

Chiar este o mancare preferata de romani! Poti sa le dai des acest preparat, ca sigur nu se satura de el!

mirela0911 1

26.11.2019, 19:49

Asta da mancare!

dantes 1

27.11.2019, 12:21

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tortul ciobanului