Creveti cu sos de smantana

de silvi0ara in Fructe de mare, 10 Mar 2010 | 11529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g creveti congelati  
  • 3 catei usturoi  
  • 1 fir de usturoi verde  
  • 2 linguri smantana  
  • 100ml smantana de gatit  
  • 2-3 cuburi branza topita  
  • sare si piper dupa gust  
  • 1 lingurita unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu sos de smantana:

Usturoiul tocat marunt se caleste in lingurita de unt impreuna cu branza topita,se sezoneaza cu sare si piper,apoi se adauga cele 2 feluri de smatana.Se lasa pe foc mic pana ce s-au topit cuburile de branza.Separat se inabusa crevetii asa congelati intr-o lingurita de unt timp de 5 minute,apoi se adauga in sosul de smantana.Se servesc fierbinti alaturi de paine prajita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bucataras Medi 1

02.04.2010, 23:06

PASTE FERICIT!

em 1

19.05.2010, 11:20

bravo! cred ca sunt foarte gustosi! o sa incerc si eu!!! Oare nu pot folosi parmezan in loc de branza topita?! ei, prima o sa o incerc asa ca la carte... apoi mai brodam pe margine...

silvi0ara 1

19.05.2010, 17:43

Sigur Em,poti folosii ce iti plece tie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paella cu fructe de mare