Dovlecei pane...

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 10 Dec 2011 | 3054 vizualizari

 

mie imi plac la nebunie,desi poza nu e prea multumitoare....

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei potriviti
  • ulei ptr prajit
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • faina
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane...:

dovleceii se spala si se taie felii.

separat batem ouale spuma,adaugam sare si piper,putin lapte si faina.

compozitia trebuie sa aiba un aspect ca de aluat de clatite,putin mai subtire.

se pune uleiul la incins si se trec  feliile de dovlecei prin aluatul de oua si se prajesc pe fiecare parte...

se scot pe un servet de hirtie pentru a inlatura excesul de ulei

sunt buni si calzi dar si reci ....

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane..." nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

10.12.2011, 20:48

si mie imi plac dovleceii pane,in rest nu-mi place dovlecelul,dar asa da

MotanLaOale 1

10.12.2011, 22:24

buni buni

mirela0911 1

11.12.2011, 14:25

foarte buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci la ceaun