Dovlecei umpluti cu branza

de katty in Mancaruri de legume, 20 Iun 2020 | 2249 vizualizari

 

Pentru ca imi place foarte mult combinatia de dovlecei cu branza m-am gandit sa umplu niste dovlecei cu un amestec de branza proaspata, telemea si un pic de afumatura, plus un pic de busuioc pentru aroma.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 250 gr branza proaspata
  • 100 gr branza telemea de oaie
  • 100 gr afumatura slaba
  • sare
  • 1 lingurita ulei de masline
  • piper negru macinat
  • busuioc uscat
  • 1 ou
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu branza:

Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii taiem in jumatate pe lungime. Cu o lingurita scoatem partea cu semintele. Presaram putina sare si piper si ii lasam deoparte.

Taiem afumatura cubulete mici si o rumenim usor intr-o tigaie in uleiul de masline.

Intr-un castron punem branza proaspata, telemeaua rasa, piper, busuioc, afumatura, oul si omogenizam.

Umplem dovleceii cu amestecul format si ii asezam intr-o tava unsa cu putin ulei de masline.

Dam tava la cuptor pana se inmoaie dovleceii si se rumenesc usor.

Ii servim calzi sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei crocanti