File de peste la cuptor cu gogosari in sos de bulion

de lucy2002 in Peste, 18 Noi 2019 | 2188 vizualizari

 

O reteta foarte simpla si foarte gustoasa, eu zic ca tot secratul sta in sosul gogosarilor.  Mie imi place foarte mult, desi nu sunt mare consumatoare de peste.
Se poate consuma ca preparat cald dar si rece. Mie imi place mai mult rece.
Am uitat sa va spun ...reteta o am de la vecina mea Mihaela , la ea am gustat prima data acest preparat si mi-a placut foarte mult. Sper sa va fie de folos si voua.
 

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de peste ( eu am avut salau)
  • un borcan 720 ml de gogosari in sos de bulion
  • 2 cepe mari
  • 4-5 morcovi potriviti
  • 200gr masline
  • 50ml ulei
  • condimente pentru peste
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste la cuptor cu gogosari in sos de bulion:

Ceapa curatata si spalata se taie julien si se pune intr-o cratita cu ulei la inmuiat ( nu prajit)

Morcovul se taie felii subtiri. cand ceapa s-a inmuiat adaugam morcovii si lasam pe foc pana sunt aproape facuti , condimentam cu sare si piper.

Fileul de peste se taie de grosimea unui deget si-l condimentam.

Amestecam legumele cu pestele si gogosari in sos de bulion si lasa sa stea 30 minute sa isi traga aromele.

Asezam amestecul de peste si legume intr-o tava de cuptor, deasupra punem masline si bagam tava la cuptorul preincalzit la 200grade pentru 25-30 minute sau pana cand pestele si legumele sunt facute.

POFTA BUNA!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste la cuptor cu gogosari in sos de bulion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Macrou la cuptor