Focaccia cu masline și rozmarin

de Ancutsa in Piine, 5 Mai 2020 | 1636 vizualizari

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

05.05.2020, 18:04

O idee buna sa scap de niste masline...

MotanLaOale 1

05.05.2020, 18:18

vasimur 1

05.05.2020, 18:29

Rocsi 1

05.05.2020, 18:33

Cat de buna este! Imi place!

RODIMUR 1

05.05.2020, 18:46

Foarte bună!

mirela0911 1

05.05.2020, 20:11

Fix pe gustul meu!

laura_n 1

05.05.2020, 20:38

Si mie imi place foccacia, dar prefer drojdie in cantitate minima la aluat. Eu chiar am curiozitatea asta, de ce folositi asa multa drojdie la un aluat simplu?

madi_marin 1

05.05.2020, 21:01

Foarte buna!

Adi 1

05.05.2020, 21:06

Buna!

katty 1

05.05.2020, 21:26

Preferata mea in varianta cu masline si rozmarin!

Tabita _ 1

05.05.2020, 22:00

oanapl 1

05.05.2020, 23:08

Ce bunatate!

mihaelar63 1

05.05.2020, 23:37

Ne place

Ancutsa 1

06.05.2020, 10:15

Va multumesc frumos!

Panacris 1

08.05.2020, 14:15

dantes 1

10.05.2020, 10:47

Buna!

Ancutsa 1

10.05.2020, 16:44

Cristina

Ancutsa 1

10.05.2020, 16:44

Multumesc, domnule Dante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Impletituri cu mix de seminte