Friganele cu legume trase la tigaie

de katty in Mancaruri de legume, 12 Mar 2021 | 2406 vizualizari

 

Imi era dor de niste friganele, dar de data aceasta l-am transformat intr-un pranz delicios.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine
  • 150 ml lapte
  • 3 oua
  • 1 punga legume congelate (mazare, fasole verde, porumb, morcov)
  • 2 linguri ulei
  • 15 gr unt
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu legume trase la tigaie:

Punem laptele intr-o farfurie adanca. Intr-o alta farfurie batem ouale. Trecem pe rand feliile de paine prin lapte, apoi prin oul batut si le rumenim pe ambele parti intr-o tigaie incinsa in care am pus uleiul. Scoatem feliile de paine pe hartie absorbanta.

Intr-o tigaie punem untul la topit, apoi adaugam legumele congelate. Presaram sare si piper dupa gust. Lasam legumele sa se inmoaie usor. Servim friganelele cu legumele calde.

TIPS-URI

1

puteti folosi orice legume va plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu legume trase la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci frantuzesc