Maioneza de post

de Ina in Clasice, 13 Iul 2011 | 48894 vizualizari

COMENTARII (18)

Rocsi 1

13.07.2011, 19:55

bravo..o gospodina adevarata face si maioneza de post in casa,nu ca mine ma duc si o cumpar...bine ca si folosesc maioneza de post de 3,4 ori pe an atat

Ina 1

13.07.2011, 20:12

Rocsi, cred ca jumatate am mancat-o cu lingura, atat de buna este

La Ancuta 1

13.07.2011, 20:51

este de retinut

ionela2682 1

13.07.2011, 20:56

Ce gospodina...!

Ina 1

13.07.2011, 21:31

adry88 1

14.07.2011, 11:09

Lau 1

14.07.2011, 11:15

buna

divainbucatarie 1

14.07.2011, 11:33

Mihaela11_jo 1

14.07.2011, 12:20

practica

MIUTA 1

14.07.2011, 13:13

Ina 1

14.07.2011, 18:07

RuxyRux 1

14.07.2011, 23:41

La favo sa o probam Inisor...ca prea arata bine

iubitik 1

16.07.2011, 15:11

usor de preparat si de digerat, ,o pot baga si in blender nu?multumesc

Ina 1

16.07.2011, 15:39

Ruxy, este practica si foarte gustoasa

Ina 1

16.07.2011, 15:40

iubitik, eu la robot am facut-o. Merge si cu mixerul si blenderul, oricum

nadina73 1

17.07.2011, 21:09

buna de tot

DIANA B 1

28.11.2011, 09:43

Chiar cautam o asa reteta , sa nu mai iau din comertul socialist ...
Ti-ai schimbat avatarul , da' ..bicicleta" un'e-i ?

Ina 1

28.11.2011, 11:16

Mi-o uitasem la hotel La intalnirea cu fetele am mers cu metroul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Maioneza de post