Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Andra_Constantinescu in Sosuri, 28 Aug 2015 | 3272 vizualizari
Bya Ralu 1
-Licurici- 1
MOKUSKA 1
Satisfyyourcravings 1
Super!
MotanLaOale 1
- Andreea - 1
Panacris 1
Rocsi 1
Eu mereu o fac cu galbenusuri fierte si crude, fara albus
Andra_Constantinescu 1
Uite ca gasesc si eu pe cineva care o face tot ca mine . Mersi Rocsi!
Multumesc si celorlalti pentru aprecieri!
Rahela Velicu 1
nu am facut niciodata cu asa multe galbenusuri
diaconta 1
Eu o fac doar cu oua crude.De obicei nu folosesc prea multe oua,daca vreau mai multa,adaug putina apa rece si continui sa pun ulei pana se ingroasa din nou. Foarte bine arata maioneza ta
Adica cu galbenusuri crude ca nu-mi place cu albus
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 19:50
ieri la 13:34
de Bucataras 6
ieri la 10:49
pe 30.05 la 10:59
pe 29.05 la 16:38
4 comentarii
de trifadalia 4
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!