Oua jumari cu ceapa, ardei si rosii

de katty in Mancaruri de legume, 22 Aug 2021 | 5142 vizualizari

 

Retete de suflet
Aceasta este chiar o reteta de suflet pentru mine caci imi aminteste de copilarie. Duminica la micul dejun ne pregatea mama o portie mare  gatita la foc de lemne cu legume proaspat culese din gradina.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 3 rosii bine coapte
  • 4 oua
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua jumari cu ceapa, ardei si rosii:

Curatam ceapa si o tocam fin. Ardeii grasi ii taiem in jumatate, scoatem cotoarele si ii taiem cubulete mici. Rosiile le taiem cubulete dupa ce am indepartat capatul. Intr-o tigaie punem uleiul, ceapa, ardeiul gras si ceapa. Acoperim cu un capac si lasam la foc mic pana se inmoaie legumele. Ocazional amestecam.

Cand legumele sunt moi adaugam rosiile. Fierbem pana rosiile sunt gata si toata zeama s-a evaporat. Batem ouale intr-un castron cu sare si piper si turnam in tigaie. Amestecam continuu pana ouale sunt gatite.

Servim cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua jumari cu ceapa, ardei si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole verde