Palanet cu branza si sunca

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2019 | 9460 vizualizari

COMENTARII (12)

vasimur 1

08.11.2019, 21:36

RODIMUR 1

08.11.2019, 21:38

Nu știam de ”palanet”, probabil este o specialitate ardelenească, dar după cum văd și citesc, cred că este ceva pe placul meu...

mirela0911 1

08.11.2019, 21:41

Rodica, pe la noi asa se spune si se fac palanete cu branza, cu varza, cu ceapa, cu prune .... prin alte zone i se spune lichiu. Ma bucur ca iti place!

MotanLaOale 1

08.11.2019, 21:43

bun bun

RODIMUR 1

08.11.2019, 22:32

Mi-am închipuit eu că este ceva din zonă... Nici de ”lichiu” nu știu, dar nu contează, sunt faine și-mi plac, după câte văd...

Panacris 1

08.11.2019, 22:34

Yamyyy, ymmyyy!

Adi 1

08.11.2019, 22:39

Bun!

lucy2002 1

09.11.2019, 07:13

Bine ar merge acum la cafea!

Rocsi 1

09.11.2019, 20:32

Super bun si gustos! Noua ne plac genul asta de retete si adaptam ingredientele dupa gustul fiecaruia!

mihaelar63 1

09.11.2019, 21:06

Palanetele acestea pot fi luate si in excursie

Gherca Daniela 1

10.11.2019, 08:42

dantes 1

15.11.2019, 10:09

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pasta de oua condimentata