Paste cu ciuperci si pastrama de vita la cuptor

de camelia75 in Paste, 4 Oct 2013 | 5225 vizualizari

 

O reteta simpla,rapida si consistenta de paste cu ciuperci si pastrama de vita.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste scurte
  • 200 gr ciuperci la conserva (spalate si scurse bine de apa)
  • 200 gr pastrama de vita (jambon)
  • 1 ardei capia rosu mare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 gr cascaval
  • Sosul Bechamel
  • -300 ml de lapte
  • -30 grame de unt
  • -35-45 grame de faina
  • -sare, piper alb dupa gust
  • -1/2 lingurita cu nucsoara macinata
  • -50 gr parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si pastrama de vita la cuptor:

Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj,apoi le dati la un jet de apa rece.Lasati-le la scurs.

Mod de preparare sos Bechamel:

Punem untul intr-o tigaie, iar cand s-a incins presaram faina si amestecam.Stingem cu lapte putin cate putin si amestecam continuu pana sosul se ingroasa.Condimentam cu sare,piper si nucsoara macinata, iar dupa ce tragem dupa foc adaugam parmezanul.

Caliti in uleiul de masline ciupercile,ardeiul si pastrama,timp de 3-4 minute.

Puneti pastele intr-un vas de yena uns cu putin unt,adaugati sosul Bechamel,ciupercile,ardeiul si pastrama,iar daca mai este necesar condimentati dupa gust cu sare si piper.Deasupra radeti cascavalul.

Dati la cuptorul preincazit timp de 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si pastrama de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu sunca , ciuperci si smantana