Păstrăv cu legume la cuptor

de gatitdemine in Pastrav, 27 Feb 2011 | 7326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Păstrăv
  • morcovi,
  • ceapă,
  • cartofi,
  • usturoi
  • ulei de măsline,
  • lămâie,
  • busuioc,
  • foi de dafin,
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv cu legume la cuptor:

1. Păstrăvul curăţat se sărează, se pune într-un vas mai adânc și se toarnă peste ulei de măsline,sucul de la o lămâie şi se presară boia şi busuioc ,lăsând apoi vasul la rece minim o oră. 
2. Morcovii şi cartofii se rad , ceapa se taie solzişori iar usturoiul se lasă întreg. Legumele se amestecă şi se formează un pat pe care aşezăm păstrăvii.Se potriveşte de sare se adaugă 2-3 frunze de dafin.
3. Tava se acoperă cu folie şi se pune în cuptor aproximativ 45 de minute după care se înlătură folia pentru ca peştele să se rumenească puţin.

Se serveşte cu garnitură de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor