Pastrav la cuptor pe pat de lamaie

de reisnaor_2006 in Pastrav, 4 Ian 2015 | 18334 vizualizari

 

Sotul meu adora pestele si pescuitul.Adora aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc de pastrav
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lamai
  • 4 lg ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor pe pat de lamaie:

Pastravul l-am curatat,l-am spalat si l-am tamponat cu prosoape de hartie.Am sarat si piperat fiecare bucata de peste,pe care in prealabil l-am crestat pe parti ptr a se patrunde mai bine la cuptor.

Intr-un vas termorezistent de yana am pus 2 lg de ulei de masline,lamaile le-am taiat feliute subtiri si le-am asezat in vasul de yena.Peste am pus pestele,am presarat cele 2 lg de ulei de masline ramase si usturoiul taiat feliute.

Cuptorul l-am pus pe 200 de grade si am dat vasul la cuptor pana s-a rumenit deasupra.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Am luat lamai cu coaja subtire pentru ca daca le pui cu coaja la cuptor nu se amareste pestele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor pe pat de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MOKUSKA 1

05.01.2015, 09:08

mirela0911 1

08.01.2015, 14:07

CozaAlexandru 1

08.10.2020, 20:33

Doamna, va puteți impușcă linistită dacă postați asa reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pastrav in sos de rosii cu vin alb