Peste afumat la cuptor

de gaby_gabytza in Peste, 7 Mar 2019 | 5789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pești afumati
  • 2 rosii medii
  • 2 cepe
  • 150 ml ulei
  • 2 lg bulion
  • apa
  • condimente pește
  • sare
  • boia de ardei dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste afumat la cuptor:

Spalam peștii si ii curatam daca e cazul, eu i-am afumat acasa asa ca erau deja curatati de mine.

Curatam cepele si le tocam.

Punem in tava uleiul impreuna cu lingurile de bulion si ceapa si amestecam.

Așezam pești peste ceapa si adaugam rosiile spalate si taiate nu chiar bucati mici.

Condimentam cu sare, boiaua de ardei dulce si condimente pentru pește.

Adaugam apa la nivelul peștelui nu sa il acopere pentru ca peștii se fragezesc repede si dam la cuptor. Cand peștele capata o culaore frumoasa si se formeaza un sos dedesupt, scoatem afara din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste afumat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Macrou aromat cu legume in sos de rosii