Peste la cuptor

de jolygina in Pastrav, 20 Iul 2011 | 6887 vizualizari

 

am reteta de la mama mea sper sa va placa este foarte bun

 

INGREDIENTE

  • un peste (pastrav sau ce aveti prin frigider)
  • o lamaie
  • o rosie
  • frunze de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Taiem pestele pe lung in doua, dupa care il condimentam cu sare, piper. Asezam pe o folie de aluminiu o parte din el si asezam o rondea de rosie, o rondea de lamaie, pe toata suprafata pestelui. Peste el mai asezam si frunze de patrunjel. Asezam si cealata bucata de peste peste randul de rosii si lamai si procedam la fel cu el, asezam rondele de rosii si lamai, iar la sfarsit frunze de patrunjel.

Cand este gata il invelim bine in folia de aluminiu si  il dam la cuptor timp de 30 -45 de minute la foc moderat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

22.07.2011, 10:44

pastrav o nebunie si ce gustos e asa pregatit

jolygina 1

03.08.2011, 09:10

multumesc fetelor

Panacris 1

08.12.2011, 22:39

Super! L/am adaugat in meniul de maine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu lamaie, unt si verdeata