Piept de porc la cuptor

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 9 Feb 2021 | 5797 vizualizari

 

O bucata de carne ieftina si accesibila care gatita indelungat la cuptor se va topi in gura.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/12/piept-de-porc-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de piept de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa rosie sau salota
  • sare marina
  • cimbru, piper
  • 3-4 linguri sos barbecue
  • vin alb 150 ml
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor:

Ungeti carnea peste tot cu sosul barbecue.

Puneti-o intr-un vas cocota pentru cuptor.

Curatati ceapa si usturoiul.  Tocati-le marunt si puneti-le peste carne.

Presarati cimbru, piper si sare.

Varsati vinul si adaucati 100 ml de apa. Acoperiti si dati la cuptor 1 ora 30 minute la 160°C.
Verificati de apa.

Descoperiti si gatiti inca 1 ora ca s-o rumeniti frumos.

Intoarceti-o de 2-3 ori si arozati-o cu sos.

Taiati felii si serviti-o cu cartofi sau andive la cuptor.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu vin si usturoi