Placinta cu telemea de oaie

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2013 | 17100 vizualizari

 

Mai, dragilor, am facut o nebunie de placinta. Rau am facut, ca am si mancat-o... :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de placinta congelat (400 g)
  • 200 g branza telemea de oaie Delaco
  • 3 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • marar tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu telemea de oaie:

Am comis-o in seara asta! A scos Iri o foaie de placinta din congelator si eu m-am uitat cu ce s-o ungem...Si uite asa am luat si niste branza, oua, verdeata si niste smantana si am facut o  bunatate de placinta. Pe care am si mancat-o, dupa cum va ziceam... :D

Branza telemea am dat-o pe razatoarea mare si am amestecat-o cu 2 oua intregi si albusul de la al treilea ou, marar tocat si smantana.

Am uns o tava cu putin unt si am intins jumatate din foaia de aluat. 

Am turnat compozitia de branza si am intins-o pe foaie.

Am rotunjit cealalta jumatate de foaie si am pus-o deasupra.

Cu galbenusul de ou ramas am uns pe deasupra.

Am pus tava cu placinta in cuptorul incins la 220 g (asa cum scrie pe ambalajul foii de aluat) si am lasat-o cam 20 de minute la rumenit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu telemea de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza cu marar, boia si chimen