Pui pe sticla

de Bucataras in Pui, 1 Apr 2009 | 7880 vizualizari

 

Abudy ne-a trimis o reteta pur romaneasca: "Este o mancare foarte gustoasa si ,zic eu, cu un continut scazut de calorii" :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 2 linguri condimente pentru pui
  • 1 lingurita cimbru
  • sare si piper
  • 200 g ciuperci
  • 2 cartofi mari
  • 1 rosie
  • 1 ardei
  • 1 ceapa mica
  • 50 ml vin alb sec
Portii: -1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

1. Se spala bine puiul. Se freaca cu sarea, piperul si condimentele. Se ia o sticla de bere de tip vechi si se umple pe jumatate cu apa. Sticla poate fi inlocuita si cu un borcan cu diametrul 7–9 cm. Grilajul din cuptor se pune pe ultima treapta.

2 . Se taie legumele dupa grosimea si forma dorita. Se pun in tava cu 100 ml apa, vinul, sare si piper. Se da la cuptor aproximativ 100 de minute. Se verifica din cand in cand daca mai este apa in tava.

SUGESTIE : Atentie la grasime! Daca puiul are multa grasime aceasta se va topi si va ajunge in legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor