Reteta de primavara cu peste picant

de Ancutsa in Peste, 16 Iun 2016 | 1964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 macrouri;
  • 1 lamaie;
  • 1 portocala;
  • Ulei de masline;
  • Mirodenii: sare, rozmarin, piper mozaic;
  • 3 foi de dafin,
  • cateva fire de marar si patrunjel.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de primavara cu peste picant:

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.

 

Se unge fiecare bucata de peste cu putin ulei de masline, apoi se condimenteaza astfel: cate o foaie de dafin, putina sare si rozmarin. Se adauga piper mozaic, e colorat si mai picant ca cel negru, asa ca o sa va puna sangele in miscare.

Se asaza in tava pe foaie de copt si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute.

Se serveste cu lamaie si portocala, pe care le puteti taia felii sau puteti sa le stoarceti, cum am facut si eu.  Portocala ii da o dulceata si o aroma interesanta si placuta. Folositi si cateva fire de marar si patrunjel, sunt nu numai decorative, ci si gustoase si dau un gust racoritor pestelui.

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

 

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2015/03/reteta-de-primavara-cu-peste-picant.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de primavara cu peste picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

AndrutzaP 1

17.06.2016, 09:23

Daaa, foarte buna si gustoasa reteta ta

dantes 1

18.06.2016, 13:27

Bun!

Ancutsa 1

20.06.2016, 16:51

multumesc tuturor pentru aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor