Rulouri de vinete pane, reteta reinterpretata

de trifadalia in Mancaruri de legume, 8 Oct 2018 | 3073 vizualizari

 

M-am inspirat de pe link-ul urmator https://www.bucataras.ro/retete/paneuri-de-vinete-cu-urda-10242.html al  lia maria in Aperitive / Garnituri, unde eu am rulat vinetele si le-am umplut cu kaiser si cascaval. Dar sunt delicioase in orice mod se prepara ele.
Doream efectiv o reteta de vinete pane si asa mi-a venit aceasta inspiratie, un alt mod de gatire  al lor pane.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata vanata
  • 150 gr kaiser
  • 150 gr cascaval
  • 100 ml ulei
  • 200 gr faina
  • 2 buc oua
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vinete pane, reteta reinterpretata:

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lung cat se poate de subtire si se lasa cu sare sa se inmoaie pentru 30 de minute. Apoi se pun la strecurat feliile.

Intre timp kaiserul si cascavalul se taie julien. Se ia fiecare felie se condimenteaza cu piper, apoi pe fiecare se pune cate o felie de kaiser si una de cascaval, rulandu-se cat se poate de strans.

Feliile rulate se dau apoi prin faina si ou si se prajesc in baia de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete pane, reteta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tocana padurarului