Salau cu legume la cuptor

de Oana in Salau, 18 Mar 2009 | 28129 vizualizari

 

Salaul la cuptor este foarte sanatos si foarte delicios alaturi de legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 salau
  • 3-4 cartofi
  • morcovi rondele
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • felii de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu legume la cuptor:

Pregatim o tava cu hartie de copt in care aranjam niste legume (cartofi taiati in 4, morcovi rondele si ceapa verde tocata marunt), deasupra asezam salaul, de preferat unul mai mare, care a fost in prealabil curatat si spalat bine. Deasupra pestelui asezam felii de lamaie, condimentam cu sare, piper, busuioc, punem si putin ulei de masline.

Punem un pahar cu apa in tava si bagam la cuptor cam 45 de min. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

12.05.2009, 12:44

pot sa vin si eu la masa cand mai faci?

Oana 1

12.05.2009, 15:21

Hi, hi Ieri am facut salau, dar cu orez si legume , pentru pitici mai mult...

mihaelar63 1

01.12.2010, 01:22

foarte bun , imi place si prezentarea merita 5 furculite cu prisosinta nu stiu de ce nu ma lasa sa le dau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Salau bicolor