Salau pane

de Lau in Peste, 19 Mar 2018 | 4262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g file de salau
  • 1 cana faina
  • 2 oua
  • 1 cana pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • zeama de 1/2 lamaie
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau pane:

Spalam pestele, il stergem cu un prosop de bucatarie, condimentam cu sare, piper si oregano dupa gust. Acoperim cu o folie tava si lasam 30 min.

Intr-o farfurie batem ouale cu sare, piper, usturoi, zeama de lamaie.

In alte farfurie, adaugam faina si pesmet.

Tavalim bucatile de peste prin faina, apoi il trecem prin ou si la final in dam prin pesmet.

Il prajim pe ambele parti pana se rumeneste, il scoatem pe un servetel de bucatarie sa absoarba excesul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu salau