Sandvis dulce pentru pauza de relaxare

de simona72 in Sandvisuri, 26 Sep 2015 | 2867 vizualizari

 

Daca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla cu seminte de dovleac
  • 1 lingura ulei de masline
  • crema de branza natur de la Delaco
  • 1-2 linguri gem de zmeura cu aroma de menta
  • 2-3 capsuni
  • seminte de rodie
  • frunzulita de menta
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis dulce pentru pauza de relaxare:

Taiem chifla in doua pe lungime. Stropim feliile pe partea taiata cu cativa stropi de ulei de masline. Punem feliile, cu fata in jos, intr-o tigaie gril bine incinsa. Lasam feliile 1-2 minute pana capata dungile de gril. Ungem feliile cu crema de branza natur de la Delaco, pe felia de baza a sandisului punem gem de zmeura, taiem capsunile in felii si le asezam peste gem, deasupra punem felia ramasa de chifla. Pentru decor folosim seminte de rodie si frunzulita de menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis dulce pentru pauza de relaxare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu snitel din piept de pui