Sandvisuri la cuptor

de Valclaudia in Sandvisuri, 21 Iun 2015 | 3988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii paine neagra sau graham
  • 1/2 cutie branza Ceva Fin cu verdeata de la Delaco
  • 2 rosii mari sau 8 rosii cherry
  • 4 buc. cascaval feliat Hochland
  • 150 gr. Mlekdamer
  • sare,piper, boia dulce dupa gust
  • seminte chia
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvisuri la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 170 grade.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Ungem feliile de paine cu crema de branza Delaco, Ceva fin cu verdeata, apoi le asezam una langa alta in tava tapetata.

Presaram sare, piper, boia dulce dupa gust.

Asezam feliile de Mlekdamer, apoi bucatele de rosii si bucati de cascaval feliat Hochland.

Presaram seminte chia si marar verde proaspat tocat.

Dam pentru 10 minute tava la cuptor.

Servim sandvisurile fierbinti, sunt delicioase...

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvisuri la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus