Scones cu rubarba

de Lau in Mancare copii, 26 Mai 2016 | 3296 vizualizari

 

Niste biscuiti numai buni de servit alaturi de o cana de lapte.

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • 120 g smantana
  • 120 g untura
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri zahar
  • rubarba(eu am folosit conservata in sirop de capsuni)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scones cu rubarba:

Intr-un bol adaugam faina cernuta,praful de copt,sarea,zaharul,coaja de lamaie si amestecam bine,

Facem o adancitura in mijloc adaugam smantana,ouale batute,untura rece taiata cubulete,amestecam putin dupa care adaugam rubarba scursa bine(am adaugat cca 5 linguri)

Incepem sa framantam un aluat omogen  si daca este nevoie se adauga faina sau smantana.

Rasturnam aluatul pe masa infainata si mai framantam un pic dupa care se intinde intr-o foaie de cca 2 cm grosime si taiem in forma de tringhiuri sau ce dorim,

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt ,le ungem cu putina smanata si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumesc frumos cca 15-20 min,

Sunt foarte bune atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scones cu rubarba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Trifoi delicios cu branza si spanac