Socata, din flori uscate

de vasimur in Bauturi, 11 Apr 2018 | 17977 vizualizari

COMENTARII (19)

RODIMUR 1

11.04.2018, 17:29

Foarte bună!

Panacris 1

11.04.2018, 17:30

Bunica 1

11.04.2018, 17:48

Buna si cu flori uscate!

katty 1

11.04.2018, 17:52

Rahela Velicu 1

11.04.2018, 18:14

Foarte bunaa!

vasimur 1

11.04.2018, 18:29

- Andreea - 1

11.04.2018, 18:46

Corinuta 1

11.04.2018, 19:36

Buna si aromata

Ksenya 1

11.04.2018, 19:54

imediat infloreste socul

MotanLaOale 1

11.04.2018, 20:34

Rocsi 1

11.04.2018, 21:04

Iese foarte buna si cu soc uscat, am mai facut si eu! As servi si eu un pahar!

vasimur 1

11.04.2018, 21:43

Cu mare plăcere, Rocsi!

vasimur 1

11.04.2018, 21:43

Mulțumesc tuturor!

oanapl 1

11.04.2018, 22:47

Ce buna este!

miki_a 1

12.04.2018, 06:23

Bună și în această variantă!

mirela0911 1

12.04.2018, 07:43

Nu am incercat dar cred ca e la fel de buna!

mihaelar63 1

12.04.2018, 23:39

Felicitari Imi place ca ai obtinut orez sau drojdie acidulatia dorita !!!

dantes 1

13.04.2018, 17:35

Buna!

Corinuta 1

02.06.2018, 21:14

Abia aștept să o încerc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Socata preparata in trei moduri