Sos alb de piept de pui

de Alexa90 in Sosuri, 7 Ian 2011 | 7746 vizualizari

 

Zilele acestea mi-am adus aminte de sosul special pe care il facea mama pentru mine si sora mea cand eram mici si m-am hotarat sa il fac si eu.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • 1/2 lingura lapte
  • 1/2 lingura faina
  • lapte
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos alb de piept de pui:

Fierbi pieptul de pui si il tai cubulete. Intr-o cratita pui putin ulei la incins in care calesti ceapa taiata cubulete. Dupa ce ceapa e calita adaugi pieptul de pui si usturoiul maruntit. Lasi la calit pana se roseste putin pieptul de pui dupa care adaugi faina si amesteci bine. La sfarsit se adauga laptele pana trece un deget peste compozitie. Mai lasi la fiert pana cand compozitia incepe sa se ingroase timp in care invartesti continuu.

Eu am servit cu piure de cartofi si snitel de porc. Dar poate fi folosit si in alta combinatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos alb de piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pasta de usturoi