Tort raw vegan cu mentă și caju by Gust Verde

de Satisfyyourcravings in Vegan / Raw vegan, 29 Dec 2013 | 6905 vizualizari

 

Un tort delicios și simplu de făcut.

 

INGREDIENTE

  • 250 grame caju crud, nesărat
  • 150 grame cacao
  • 3 linguri de miere
  • o mână frunze de mentă proaspătă
  • 200 ml apă
  • 70 grame cremă de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort raw vegan cu mentă și caju by Gust Verde:

Într-un robot de bucătărie, se toacă și amestecă toate ingredientele până devin o pastă omogenă. 

Se toarnă compoziția obținută într-o tavă cu fund detașabil cu diametrul de 23 de centimetri și se introduce în congelator pâna devine fermă. 

Se servește cu fulgi de cocos și felii de kiwi sau coacăze proaspete.

TIPS-URI

1

Data viitoare voi folosi mai putină miere pentru că mi s-a părut prea dulce

2

Nu am folosit 200 de mililitri de apă pentru că aș fi obținut o pastă mult prea fluidă

3

Reteta originală recomanda folosirea uleiului de cocos, dar eu am folosit cremă de cocos.

4

Se poate păstra la congelator pentru o lună.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort raw vegan cu mentă și caju by Gust Verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tort raws pt. aniversarea blogului