Zacusca cu somon

de violeta30 in Peste, 7 Mai 2020 | 4917 vizualizari

 

Din ciclul: nimic nu se aruncă, totul se transformă. Dacă nu s-a mâncat pe grătar, s-a transformat în zacuscă :)

 

INGREDIENTE

  • 3 rondele de somon fripte pe grătar
  • Un mănunchi de ceapă verde
  • o ceașcă de ulei
  • 5-6 ardei roșii copți
  • o cutie de roșii în bulion
  • 400 ml de suc de roșii mai gros
  • Condimente
  • Sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu somon:

Se toacă ceapa verde cât mai mărunt și se călește în ulei. Când e gata se adaugă ardeiul copt tocat cubulețe. Se lasă la fiert 10 minute și se adaugă peștele fript mărunțit și curățat de oase. După 10 minute adăugăm roșiile tocate cuburi și sucul de roșii.
Se fierbe acoperit cu un capac până scade și devine legat. Se potrivește de sare și se adaugă condimentele (am pus condimente pentru pește). Se mai lasă vreo 10 minute și se pune în borcane.
Borcanele se fierb la bain-marie până se umflă capacul (cel puțin o oră). Se lasă la răcit și se depozitează, ulterior, în cămară.
Mie mi-au ieșit 4 borcane, dar am și lăsat pentru servire într-un bol.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu pastrav