Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Tava pentru servire Jalz Jalz
Unghiera BISALUO
Set de 2 decojitoare universale de legume
Perie de pantofi
Veioza OSVINO, LED
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 20:10
de bucatarasa 1
la 14:02
de Bucataras 6
la 11:25
la 10:57
la 10:21
de oanapl 7
11 comentarii
de Catalina L 8
9 comentarii
de - Andreea - 7
7 comentarii
de gaby_duceag 8
11 voturi
10 voturi
9 voturi
Gherca Daniela
ROXU 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....