Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 borcane de depozitare
Taburet pliabil telescopic
Perna ergonomica Karll
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 21:00
de ReteteAlina 1
la 18:49
de laura_n 7
la 17:06
de Stella29 1
la 12:43
de Rocsi 9
ieri la 21:00
de Bucataras 6
9 comentarii
de gaby_duceag 8
8 comentarii
7 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
abstract01
Constelatialeu
ellytheutzu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5425 puncte
laura_n 7
2133 puncte
Rocsi 9
1668 puncte
Caty 2
1258 puncte
oanapl 7
1127 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...