Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.06.2013
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...
mai multe
publicat la 15.06.2013
Pensula de patiserie
Taietor de pizza
Coaster extensibil Cook Concept
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Cantar digital pentru bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 20:19
de gaby_duceag 8
la 18:28
de Bucataras 6
la 15:45
de Caty 2
la 14:16
de bucatarasa 1
la 12:15
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
Valclaudia
Rocsi
Bucataras Medi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Cristi Roman 1
stelianaioana 1
teodora 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan cu visine
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...