Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 07.10.2010
Pisam alunele , in piulita, cu untul proaspat; Dupa ce sunt bine pisate, le dam prin sita, si puse apasate, apoi tinem forma un minut in apa calda. Rasturnam untul pe o farfurie si-l servim. Pofta Buna!
In cont 13
Oala cu capac
Tava pizza
Spatula pentru aluat
Tocator acacia
Forme tarte
Ciocolata Alba Callebaut
Adinacarla 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Adi 4
lidiac 1
maisondenisse 1
adicutza2007 1
MotanLaOale 8
8241 puncte
mihaelar63 9
7723 puncte
Lau 9
5870 puncte
Rocsi 9
5369 puncte
oanapl 6
5031 puncte
Bunica
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Unt de alune sau Peanut Butter
Pisam alunele , in piulita, cu untul proaspat; Dupa ce sunt bine pisate, le dam prin sita, si puse apasate, apoi tinem forma un minut in apa calda. Rasturnam untul pe o farfurie si-l servim. Pofta Buna!