Unt de alune sau Peanut Butter

de Rodie in Dulciuri, 9 Oct 2010 | 6318 vizualizari

 

Este primul meu articol asa ca am sa scriu despre Untul de Alune (Peanut Butter-ul american), si cum se prepara acesta.

Untul de alune este o mancare tip pasta care este facut in mare parte din alune uscate. Untul de alune este o mancare foarte calorica si sanatoasa. Valoarea untului de alune este in deosebi apreciata de vegetarieni si persoane care tin dieta.Nutritional untul de alune este foarte avantajos deoarece cintine in jur de 30% proteine, fier, vitamina B3 si fibra.

 

INGREDIENTE

  • 40-50 alune
  • 150-200 gr unt proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Unt de alune sau Peanut Butter:

Pisam alunele , in piulita, cu  untul proaspat;

Dupa ce sunt bine pisate, le dam prin sita, si puse apasate, apoi tinem forma un minut in apa calda.

Rasturnam untul pe o farfurie si-l servim.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Unt de alune sau Peanut Butter" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

silvi0ara 1

09.10.2010, 18:44

Este un unt tare gustos.
Eu am o reteta doar cu arahide si putin ulei tot de arahide.Nu pun deloc unt.

Crista_Luca 1

09.10.2010, 18:54

hmm ..arata delicios ...felicitari si bun venit printre noi ! si cat mai multe retete! , printre altele ..ai 5 f

nadina73 1

10.10.2010, 18:11

super 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Papanasi din iaurt si gris, in crusta de piscoturi