Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Cârnați de casă, la cuptor

Data:24.04.2024

Ingrediente: 500 g carne de porc (ceafă sau pulpa) 250 g carne de vită 100 g slănină afumată... articol complet

Ouă umplute cu pate de ficat

Data:17.04.2024

Ouăle umplute sunt o gustare sau un aperitiv minunat, perfect pentru diverse ocazii, de la... articol complet

Pâine de țară, românească

Data:15.04.2024

Ingrediente: – 500g făină de grâu integrală sau făină de secară – 300ml apă... articol complet

Chiftele tradiționale românești – Piftele

Data:02.04.2024

Iată o rețetă tradițională românească pentru piftele (chiftele): Ingrediente: 500 g carne... articol complet

Supă de găluște

Data:12.03.2024

Ingrediente: Pentru bulion: 1 pui întreg, tăiat în bucăți (sau părți de pui cum ar fi... articol complet

Salată de cartofi cu brănză – cremă ricotta și feta

Data:05.02.2024

Ingrediente: 4 cartofi mari, curățați și tăiați cubulețe 200 g ricotta 100 g feta,... articol complet

Piept de pui cu orez

Data:25.01.2024

Ingrediente: 1 cană de orez 2 căni de apă sau supă de pui 1 piept de pui, tăiat cubulețe... articol complet

Cârnați din carne de vită la grătar

Data:23.01.2024

Ingrediente: Cârnați de vită Sare și piper, după gust Condimente preferate (usturoi, cimbru,... articol complet

Antricot de vită la cuptor

Data:15.01.2024

Gătirea antricotului de vită la cuptor este o modalitate delicioasă de a savura această... articol complet

Plăcintă cu mere, simplă

Data:12.01.2024

Ingrediente: Pentru aluat: 2 căni de făină 1/2 cană de unt rece, tăiat cubulețe 1/4 cană... articol complet

Ciorba sau borșul de pește lipovenesc

Data:18.12.2023

Borșul de pește lipovenesc este o supă tradițională în bucătăria lipovenilor, o... articol complet

Sarmale moldovenești

Data:11.12.2023

Ingrediente: Pentru sarmale: 1 varză murată mare 500 g carne de porc (pulpa sau amestec de... articol complet

Sarmale de post, du varză

Data:06.12.2023

Ingrediente: Pentru varză: 1 varză murată (sau 2 varză proaspătă) 1-2 foi de dafin Pentru... articol complet

O altă rețetă de spumă de căpșuni

Data:20.11.2023

Spuma de căpșuni este un delicios și ușor desert, perfectă pentru a fi savurată în zilele... articol complet

Anasonul – Breviar gastronomic

Data:21.09.2023

Anasonul este o plantă cu flori mici şi albe. Fructele sunt folosite în industria alimentarã... articol complet

Amchur sau pudra de mango

Data:11.09.2023

Pudra de mango mai este denumită şi amchur, fiind utilizată drept condiment la mâncăruri. Ea... articol complet

Annatto – colorant gastronomic

Data:15.08.2023

Annatto este folosita, mai ales, ca aromatizant si colorant in bucatariile din America. Semintele... articol complet

Asmățuiul și preparatele de bucătărie – Breviar culinar

Data:04.08.2023

Asmătuiul este un condiment înrudit cu pătrunjelul şi morcovul, care se foloseşte. atât în... articol complet

Anghinarea în gastronomie – Breviar culinar

Data:01.08.2023

Anghinarea poate fi consumată în stare proaspătă sau în mâncărurile preparate. Din... articol complet

Andivele – Breviar gastronomic

Data:23.07.2023

Andivele au un gust puţin amar, se pot prepara crude, în salate. Deasemeni, andivele pot fi... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]