I have a kitchen and i'm not afraid to use it!
PRETZEL BAVAREZ CU BRATWURST SI MUSTAR
Data:17.12.2009Pentru ca tot am vorbit in postul anterior de comfort food, la categoria asta se mai incadreaza... articol complet
ZUREK POLONEZ, PROBABIL CEA MAI BUNA SUPA DE IARNA
Data:15.12.2009Dupa aproape doi an de stat in Polonia mi-au ramas la suflet doua mancaruri traditionale de la... articol complet
PIEPT DE GASCA CU DULCEATA DE TRANDAFIRI SI MANGE-TOUT LA GRATAR
Data:14.12.2009Ca sa lamurim lucrurile inca de la inceput, aceasta reteta trebuia sa fie cu piept de rata, nu de... articol complet
MUSCHIULET DE VITA LA GRATAR, METODA SIMPLA SI EFICIENTA
Data:11.12.2009Indubitabil, cea mai buna carne de vita este cea din Argentina. O friptura banala dintr-o bodega... articol complet
MOLTEN LAVA CAKE, O EXTRAVAGANTA DE CIOCOLATA TOPITA CU INGHETATA
Data:09.12.2009Nu stiu altii cum sunt, dar pe mine intotdeauna m-a impresionat pe la restaurantele mai fancy o... articol complet
SAAG GHOST, CURRY INDIAN DE MIEL CU SPANAC SI IAURT
Data:07.12.2009Prima mea intalnire cu bucataria indiana s-a petrecut acum multa vreme, chiar cand s-a deschis... articol complet
RAITA SI SPICED YOGURT CU PAPADUMS
Data:04.12.2009Pentru ca tot am vorbit in postul anterior de raita si spiced yogurt, iata si retetele foarte... articol complet
ONION BHAJJI, UN STARTER VEGETARIAN GENIAL
Data:02.12.2009Spre deosebire de alte culturi culinare, unde ceapa este tratata ca un aliment in sine, demn de... articol complet
MIEL CU MIRODENII INDIENE LA CUPTOR
Data:01.12.2009Ieri va spuneam ca am pregatit cele doua racks of lamb in doua moduri diferite, primul fiind lamb... articol complet
RACK OF LAMB ROSTI, CU CRUSTA DE BRANZA SI TARHON (ADICA ORGASM LA CUPTOR :))
Data:30.11.2009In afara de cateva feluri precum pastrama de oaie cu mamaliguta, cotletele la gratar sau... articol complet
RATA CU SOS DE PORTOCALE
Data:24.11.2009Dupa parerea mea, rata are probabil cea mai gustoasa carne dintre toate pasarile, si asta din... articol complet