Blogosfera culinara

Dicarmencitta Dulce Amar

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Omleta cu mamaliga prajita.

Data:11.03.2010

5 oua.300 gr branza de oaie.100 ml (4 linguri de ulei)de masline extravirgin.mamaliga cubulete (o... articol complet

File de crap cu sos salsa si ciuperci.

Data:09.03.2010

Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 4 bucati de file(fara... articol complet

Tort cu crema de iaurt si piersici din compot.

Data:09.03.2010

Timp de preparare: 1 ora si 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: Ingrediente: 1 blat de... articol complet

Guguluf in doua culori ornat cu ciocolata.

Data:03.03.2010

Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa) Ingrediente: Ingrediente:280 gr... articol complet

Piept de curcan cu cartofi natur.

Data:26.02.2010

Ingrediente. 1 kg file de piept de curcan. 1 kg cartofi albi de salata.(Carrefour). 1 salata... articol complet

Medalion de rechin cu fructe si orez salbatic.

Data:24.02.2010

Ingrediente: 1 medalion de rechin.1 castronel de orez salbatic.50 gr unt.10 boabe de struguri... articol complet

Piept de curcan Shang Hai.

Data:24.02.2010

Ingrediente: 1 bucata de piept de curcan(1 kg).3 oua.2 linguri de sos de soia.2 linguri de... articol complet

Somon cu cartofi prajiti si salata Rucola.

Data:24.02.2010

Timp de preparare: 45 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 5 medalioane de somon.1 lamaie.1... articol complet

Ciorba cu afumatura,

Data:23.02.2010

Timp de preparare: 2 ore si 30 minute (complexitate medie) Ingrediente: 1 kg carne afumata... articol complet

Iahnie de fasole cu ciolan afumat.

Data:23.02.2010

Timp de preparare: 3 ore (complexitate medie) Ingrediente: 1 kg fasole alba boabe.1 ciolan... articol complet

Inima si mici de porc cu Gnochi di patate.

Data:23.02.2010

Timp de preparare: 50 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 12 mici de porc.2 inimi de porc.1... articol complet

Rasol alb de porc cu ciuperci champignion.

Data:23.02.2010

Ingrediente: 1 1/2 ciuperci champignion.2 bucati de rasol alb de porc.2 cepe rosii.2 sau 3... articol complet

Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos de cascaval.

Data:21.02.2010

1 kg pastrama de caprioara.1 punga tagliatelle(Giovanni Rana).1 triunghi branza cu... articol complet

Gulas de porc cu mazare congelata.

Data:11.02.2010

Ingrediente: 1 kg mazare congelata.1 kg gulas de porc(carne macra de porc-gulas) .1 cutie rosii... articol complet

Budinca din penne rigate cu branza de vaci si stafide.

Data:09.02.2010

1 pachet penne rigate pasta d'oro 500 gr.500 gr branza de vaci proaspata.200 gr smantana 12,5%... articol complet

Mamaliguta cu ficat de curcan.

Data:08.02.2010

1 kg ficat de curcan.500 gr malai grisat.3 sau 4 linguri de ulei de masline extravirgin,pentru... articol complet

Copane de curcan cu garnitura de cartofi si ciuperci umplute.

Data:08.02.2010

2 pulpe de curcan mari.500 gr cartofi roz.1 lingura de ulei de masline extravirgin pentru... articol complet

Spaghete cu scoici.

Data:03.02.2010

Timp de preparare: 45 minute (complexitate redusa) Ingrediente: Ingrediente:1 pachet de scoici,... articol complet

Crap la cuptor cu orez,dovleac razuit si plante aromatice.

Data:02.02.2010

Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 4 bucatele de fileuri de... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]