Blog culinar si nu numai
Caras prajit
Data:05.11.2012Pentru caras prajit – dureaza ceva mai mult curatatul pestelui, in rest prepararea dureaza... articol complet
Gogosi din aluat oparit – French crullers
Data:03.11.2012French crullers – sunt gogosi frantuzesti cu o textura pufoasa, aerisita la interior si un... articol complet
Chiftele de vinete cu sos de iaurt
Data:01.11.2012Pentru ca sunt mare fan al bucatariei grecesti si deopotriva a vinetelor, am ales sa incerc... articol complet
Mancare de vinete
Data:31.10.2012Mancare de vinete – usor si rapid de preparat, numai buna si pentru o zi de post.... articol complet
Tartine cu pasta de fasole rosie si masline
Data:29.10.2012Tartine cu pasta de fasole rosie si masline – un aperitiv ce se prepara foarte usor si se... articol complet
Ardei iuti in otet
Data:29.10.2012Ardei iuti in otet – o conserva nelipsita din camara. INGREDIENTE: ardei, sare, zahar,... articol complet
Briose cu dovleac si umplutura de branza
Data:26.10.2012Briose cu dovleac si umplutura de branza – un alt mod de a ne bucura din plin de aroma... articol complet
Muraturi asortate in saramura
Data:26.10.2012INGREDIENTE: gogonele, castraveti, conopida, morcov, mere, pere, gutui, frunze de telina si... articol complet
Placinta cu pere – Galetta
Data:25.10.2012Placinta cu pere – Galetta – poate fi preparata cu aluat de patiserie cumparat sau... articol complet
Gogosari cu sos de mustar
Data:25.10.2012INGREDIENTE: 2 kg gogosari, 200 g zahar, 1 lingura sare, 200 ml ulei, 200 ml otet, 200 g mustar... articol complet
Conopida cu sfecla rosie in otet
Data:24.10.2012Conopida cu sfecla rosie in otet – Sfecla va colora conopida intr-o frumoasa culoare roz.... articol complet
Zacusca de vinete traditionala
Data:24.10.2012Zacusca de vinete traditionala – nelipsita din camara romanilor, chiar daca de la an la an,... articol complet
Fursecuri „Dintii lui Dracula”
Data:23.10.2012Fursecuri „Dintii lui Dracula” – o idee pentru Haloween, noaptea de Sfantul Andrei sau... articol complet
Gogosari cu vinete in otet
Data:23.10.2012Gogosari cu vinete in otet – o alta minune de conserva! Prepararea ei necesita ceva mai... articol complet
Struguri murati
Data:22.10.2012Struguri murati – o conserva surprinzatoare. La iarna, asezati pe masa de sarbatori, vor... articol complet
Gogosari in otet
Data:22.10.2012Gogosari in otet – o conserva delicioasa, numai buna langa fripturi sau adaugata in diverse... articol complet
Castraveti in otet
Data:22.10.2012Castraveti in otet – fara conservant adaugat. Astfel conservati, castravetii vor rezista si... articol complet
Prajitura cu mere si bezea cu nuci
Data:19.10.2012INGREDIENTE: Blat: 250 g unt, 200 g zahar pudra, 4 galbenusuri, 4 linguri lapte, esenta de... articol complet
Ciuperci in bacon umplute cu oua de prepelita
Data:16.10.2012Ciuperci in bacon umplute cu oua de prepelita – un aperitiv delicios si aspectuos, potrivit... articol complet
Tarta cu struguri si crema de branza
Data:12.10.2012Tarta cu struguri si crema de branza – un desert de sezon, foarte usor de facut si foarte... articol complet