Blogosfera culinara

Bucataria - marea aventura

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Blog culinar si nu numai

Caras prajit

Data:05.11.2012

Pentru caras prajit – dureaza ceva mai mult curatatul pestelui, in rest prepararea dureaza... articol complet

Gogosi din aluat oparit – French crullers

Data:03.11.2012

French crullers – sunt gogosi frantuzesti cu o textura pufoasa, aerisita la interior si un... articol complet

Chiftele de vinete cu sos de iaurt

Data:01.11.2012

Pentru ca sunt mare fan al bucatariei grecesti si deopotriva a vinetelor, am ales sa incerc... articol complet

Mancare de vinete

Data:31.10.2012

Mancare de vinete – usor si rapid de preparat, numai buna si pentru o zi de post.... articol complet

Tartine cu pasta de fasole rosie si masline

Data:29.10.2012

Tartine cu pasta de fasole rosie si masline – un aperitiv ce se prepara foarte usor si se... articol complet

Ardei iuti in otet

Data:29.10.2012

Ardei iuti in otet – o conserva nelipsita din camara. INGREDIENTE: ardei, sare, zahar,... articol complet

Briose cu dovleac si umplutura de branza

Data:26.10.2012

Briose cu dovleac si umplutura de branza – un alt mod de a ne bucura din plin de aroma... articol complet

Muraturi asortate in saramura

Data:26.10.2012

INGREDIENTE: gogonele, castraveti, conopida, morcov, mere, pere, gutui, frunze de telina si... articol complet

Placinta cu pere – Galetta

Data:25.10.2012

Placinta cu pere – Galetta  – poate fi preparata cu aluat de patiserie cumparat sau... articol complet

Gogosari cu sos de mustar

Data:25.10.2012

INGREDIENTE: 2 kg gogosari, 200 g zahar, 1 lingura sare, 200 ml ulei, 200 ml otet, 200 g mustar... articol complet

Conopida cu sfecla rosie in otet

Data:24.10.2012

Conopida cu sfecla rosie in otet – Sfecla va colora conopida intr-o frumoasa culoare roz.... articol complet

Zacusca de vinete traditionala

Data:24.10.2012

Zacusca de vinete traditionala – nelipsita din camara romanilor, chiar daca de la an la an,... articol complet

Fursecuri „Dintii lui Dracula”

Data:23.10.2012

Fursecuri „Dintii lui Dracula” – o idee pentru Haloween, noaptea de Sfantul Andrei sau... articol complet

Gogosari cu vinete in otet

Data:23.10.2012

Gogosari cu vinete in otet – o alta minune de conserva! Prepararea ei necesita ceva mai... articol complet

Struguri murati

Data:22.10.2012

Struguri murati – o conserva surprinzatoare.  La iarna, asezati pe masa de sarbatori, vor... articol complet

Gogosari in otet

Data:22.10.2012

Gogosari in otet – o conserva delicioasa, numai buna langa fripturi sau adaugata in diverse... articol complet

Castraveti in otet

Data:22.10.2012

Castraveti in otet – fara conservant adaugat. Astfel conservati, castravetii vor rezista si... articol complet

Prajitura cu mere si bezea cu nuci

Data:19.10.2012

INGREDIENTE: Blat: 250 g unt, 200 g zahar pudra, 4 galbenusuri, 4 linguri lapte, esenta de... articol complet

Ciuperci in bacon umplute cu oua de prepelita

Data:16.10.2012

Ciuperci in bacon umplute cu oua de prepelita – un aperitiv delicios si aspectuos, potrivit... articol complet

Tarta cu struguri si crema de branza

Data:12.10.2012

Tarta cu struguri si crema de branza – un desert de sezon, foarte usor de facut si foarte... articol complet