Arta culinara
Plăcintă cu pui
Data:25.10.2009Ingrediente:- 2 piepturi de pui dezosate, fără piele;- 1 ardei gras roşu;- 2 căţei de... articol complet
Tartă cu pere scufundate
Data:23.10.2009Ingrediente:Blat:- 200 g făină integrală;- 125 g unt;- 60 g miere;- 1 ou.Umplutură:- 1kg pere... articol complet
Friptură de vită în sos de vin roşu
Data:23.10.2009Ingrediente:- 500 g muşchi de vită;- 2 căţei de usturoi;- 2 castraveciori muraţi;- 2 linguri... articol complet
Triunghiuri crocante cu nucă
Data:18.10.2009Ingrediente:Pentru aluat:- 400 g făină;- 75 g zahăr brun;- 1 plic zahăr vanilat;- 1 lingură... articol complet
Chifteluţe de carne cu ardei
Data:18.10.2009Ingrediente:- 500 g carne tocată de porc;- 2 ouă;- 2 cepe;- 500 g roşii tocate;- 2 ardei... articol complet
Pateuri cu cremă de vanilie
Data:11.10.2009Ingrediente:- 1 pachet aluat pentru plăcintă congelat;- 1 ou;- 200 g brânză cu smântână;-... articol complet
Fusilli cu legume şi pui
Data:09.10.2009Ingrediente:- 400 g paste fusilli;- 1 ardei gras verde;- 1 ceapă;- 2 căţei de usturoi;- 500 g... articol complet
Tort Sacher
Data:08.10.2009Ingrediente:Pentru blat:- 150 g ciocolată alimentară;- 150 g unt moale;- 150 g zahăr pudră;-... articol complet
Tort de brânză cu lămâie
Data:01.10.2009Ingrediente:- 200 g pişcoturi;- 120 g unt;- o lămâie;- 200 ml smântână dulce;- 100 g zahăr... articol complet
Plăcintă cu ciuperci şi ceapă
Data:30.09.2009Ingrediente:- 400g ceapă;- 200 g ciuperci albe mici (champignon);- 1 lingură suc de lămâie;-... articol complet
Mâncare cubaneză din carne tocată
Data:10.09.2009Ingrediente:- 250 g orez cu bobul lung;- 500 g carne de porc tocată;- 1 linguriţă chimen... articol complet
Busuiocul (Ocimum basilicum)
Data:24.08.2009Busuioc din gradina mea cu plante aromaticeOrigine: busuiocul este originar din subcontinentul... articol complet
Prăjitură cu banane şi migdale
Data:12.08.2009Ingrediente:- 250 g unt;- 200 g zahăr brun;- 5 ouă;- 500 g banane;- sucul unei jumătăţi de... articol complet
Plăcintă cu mure
Data:02.08.2009Ingrediente:Pentru aluat:- 150 g făină;- 1 praf de sare;- coaja rasă de la ½ lămâie;- 6... articol complet
Tort cu brânză şi cireşe
Data:02.07.2009Pentru aluat:- 100 g ciocolată alimentară;- 1 lămâie;- 5 ouă;- 150 g zahăr;- 750 g brânză... articol complet
Ruladă cu cremă de lămâie
Data:28.05.2009Ingrediente:Pentru 2 foi: - 200 g zahăr;- 200 g făină;- 2 linguri ulei;- 2 linguri apă.Crema:... articol complet
TARTĂ CU MERE ŞI BEZEA
Data:10.05.2009Ingrediente:Aluatul:- 300 g făină;- 2 gălbenuşuri;- 125 g unt;- 1-2 linguri apă rece;-... articol complet
Piept de pui învelit în şuncă
Data:05.05.2009Ingrediente:- 4 fileuri de piept de pui;- ulei de măsline;- 1 linguriţă rozmarin uscat;- sare,... articol complet
7 lucruri esenţiale despre vinuri
Data:04.05.2009Lumea vinului este una complexă pentru necunoscători. Combinaţiile de gusturi şi mirosuri,... articol complet
CHEC DE POST
Data:03.04.2009Ingrediente:- 1 kg făină;- 250 g zahăr;- 250 g nucă;- 250 g margarină vegetală;- zeama de... articol complet