Un blog pentru cei pasionati de gatit, dar si pentru cei preocupati de silueta.
Legume in Stil Thai
Data:12.04.2012Asa cum va amenintam ieri, spargem tiparele si propunem un meniu exotic de Paste, care nu include... articol complet
Pulpe de Pui Aromate cu Portocale si Ghimbir
Data:11.04.2012Nu stiu cum sunteti voi, dar pe mine ma cam exaspereaza televiziunile astea ale noastre, care in... articol complet
Pesto de Leurda
Data:10.04.2012Sa incepem cu o scurta definitie: pesto este un sos traditional din Genova (de aceea se mai... articol complet
Tort de Morcovi
Data:09.04.2012M-am gandit ca poate anul acesta incercam un desert mai simplu de Paste si dupa cateva incercari,... articol complet
Deep Dish Pizza Reeditata
Data:06.04.2012Una din retetele noastre preferate este Deep Dish pizza, aceasta fiind chiar una din primele... articol complet
Bouillabaisse
Data:05.04.2012Pentru ca peste cateva zile sunt Floriile si va fi dezlegare la peste, va propun o reteta... articol complet
Pui cu Caju
Data:04.04.2012Ne stiti deja ca suntem mari amatori de mancare chinezeasca, iar faptul ca mai adaugam o reteta... articol complet
Salata de Untisor si Leurda
Data:02.04.2012Acum cateva zile, cand am trecut prin piata, am gasit untisor si leurda, pentru prima data anul... articol complet
Tocana Berbera de Legume
Data:29.03.2012In perioada pe care a petrecut-o la Grenoble, Robert a descoperit aceasta mancare, care l-a... articol complet
Mancare de Urzici
Data:27.03.2012Mult asteptata primavara a venit in sfarsit si, odata cu ea, au inceput sa apara timid si... articol complet
Verrine Forêt Noire
Data:22.03.2012Verrinele, de origine franceza, nu numai ca sunt foarte bune, au si un aspect superb, fiind mai... articol complet
Briose cu Ciocolata
Data:21.03.2012Le-am zis briose pentru ca nu sunt nici muffins, dar nici cupcakes :) Daca ne luam dupa modul de... articol complet
Friptura de Iepure cu Mustar
Data:20.03.2012O friptura speciala, din iepurasul de la Cori, la care am adaugat sos de ceapa si rosii cu... articol complet
Cum Transam Iepurele
Data:20.03.2012Trebuie sa recunosc, e pentru prima data cand transam un iepure. Dupa ce ne-am trezit cu el in... articol complet
Supa Crema de Dolveac si Nuci
Data:18.03.2012Va spuneam ca la Grenoble am descoperit o bunatate de supa putin dulce si cu o aroma puternica de... articol complet
Tarta de Praz
Data:14.03.2012Inca o reteta din cartea frantuzeasca, cu mici modificari aduse de voie - de nevoie, fiindca... articol complet
Chec cu Grapefruit
Data:13.03.2012Imi place mult aroma citricelor in prajituri, si cum iarna e sezonul lor, am pus pe lista vreo... articol complet
Prin La Boqueria
Data:09.03.2012Asa cum va promisesem ieri, continuam plimbarea prin Barcelona cu o incursiune in fascinanta... articol complet
Snitel Vanatoresc
Data:01.03.2012Visam la snitelul acesta de muuult, cam de cand am fost ultima data la restaurantul Louisenhof,... articol complet
Cum Dezosam si Pregatim Pieptul de Pui Pentru Snitele
Data:01.03.2012M-am gandit ca ar fi utila o postare separata, ca sa va spun cum pregatesc pieptul de pui pentru... articol complet