Retete usoare si ilustrate, pentru toate buzunarele, cu articole despre condimente...
Mararul
Data:03.07.2010Aceasta planta pe care o folosim mai mult din reflex are extraordinare proprietati curative.Toate... articol complet
Caju
Data:03.07.2010Caju-ul este un pom fructifer tropical, originar din Amazonia, facand parte din aceeasi familie... articol complet
Budinca de spaghetti cu branza
Data:15.06.2010Aceasta budinca se poate face din telemea de vaca, oaie, bivolita, din branza de burduf sau... articol complet
Cartofi inveliti
Data:14.06.2010Vai ce in urma sunt cu retetele. Timpul trece, retetele curg si eu nu am timp sa le introduc pe... articol complet
Fasole batuta
Data:14.06.2010Ia sa vedem noi acum o mancarica buna de post.-1 kg de fasole alba uscata-3 cepe mijlocii-1... articol complet
Aspic cu fructe
Data:08.06.2010De ce sa existe aspic cu carne sau aspic cu legume si sa nu existe si aspic de fructe. Nu stiu... articol complet
Cartofi noi in folie de aluminiu cu verdeturi a la Provence
Data:07.06.2010Si pentru ca tot este perioada cartofilor noi, m-am gandit sa incerc sa-i fac in folie de... articol complet
Cartofi noi la cuptor cu branza
Data:03.06.2010In seara asta am reusit si eu si am facut cartofi la cuptor cu branza. E mancarea noastra... articol complet
Pulpe superioare de pui la cuptorul electric cu orez cu ardei rosu
Data:31.05.2010Ultimul fel de mancare au fost aceste pulpe de pui pe care le-am facut la cuptorul electric.... articol complet
Sarmale de doua feluri
Data:29.05.2010Nu stiu de ce aici in zona asta se mananca atatea sarmale. La nici o masa la care esti invitat nu... articol complet
Tarta cu visine (specialitatea casei)
Data:29.05.2010Urmatoarea prajitura pe care am facut-o a fost specialitatea casei, prajitura mea cu visine, care... articol complet
Tiramisu
Data:29.05.2010Sunt cam in urma cu retetele. Luni fiind Rusaliile am avut mai multi musafiri si am facut... articol complet
Snitel vienez din piept de pui cu piure de cartofi cu broccoli
Data:28.05.2010Aceasta mancare este una din preferatele noastre. Am manca pana nu ne-am mai putea misca. Daca... articol complet
Curmalele
Data:28.05.2010Curmalele se cultiva de mai bine de 4000 de ani in regiunea Mesopotamiei, intre Tibru si Eufrat,... articol complet
Bors de sfecla rosie
Data:28.05.2010Si pentru ca mai am o sfecla rosie mare, m-am hotarat sa fac un bors de ea ca pana la toamna nu... articol complet
Salata de ridiche neagra
Data:28.05.2010Mai am vreo 2-3 ridichi de anul trecut. Mai sunt inca bune. Am avut o recolta frumoasa, niste... articol complet
Tort rapid
Data:27.05.2010Coliva mea si-a gasit repede intrebuintarea. A doua zi dimineata cand ne-am trezit ne lipseau din... articol complet
Coliva
Data:22.05.2010Da, astazi am facut coliva. Oare am facut coliva ca maine este sambata mortilor, sau mi-am facut... articol complet
Iaurt
Data:21.05.2010Ce poate fi mai bun decat un iaurt facut de mine luat direct de la frigider, mancat cu covrigi de... articol complet
Fisticul
Data:21.05.2010Originile fisticului se pierd in negura timpurilor, in Asia Mica, zona delimitata de Siria,... articol complet