Blogosfera culinara

Gurmandino

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Blog culinar

Rulada de pui cu jambon, ciuperci si cascaval

Data:26.03.2013

Fata de alte moduri de a prepara carnea, rulada presupune ceva mai multa bataie de cap, dar si... articol complet

Escalop de porc cu mere si bere Guinness

Data:22.03.2013

Duminica trecuta, irlandezii, dar si toti ne-irlandezii iubitori de bere au sarbatorit prin... articol complet

Supa de ciuperci cu chimen si “tagliatelle” din legume

Data:21.03.2013

A inceput Postul Pastelui de cateva zile si, chiar daca nu obisnuim sa-l tinem, nu strica sa... articol complet

Salam de biscuiti

Data:18.03.2013

Din categoria "dulciurile copilariei" nu ar putea lipsi, sub nicio forma, din punctul meu de... articol complet

Mancare de fasole verde cu pui

Data:16.03.2013

Desi, admit, imi place mai mult mancarea de mazare, cu sau fara carne, din cand in cand mai... articol complet

Paste cu ton, ulei de masline, usturoi si ardei iute

Data:14.03.2013

Dupa cum v-ati dat seama din titlu, pastele pe care vi le propun astazi sunt o completare a... articol complet

Tort din clatite cu ciocolata si banane

Data:12.03.2013

M-am trezit saptamana trecuta ca am in frigider o provizie consistenta de banane, in diferite... articol complet

Tochitura de porc cu mamaliguta, branza si ou

Data:07.03.2013

Numita si topitura si preparata, traditional, cu ocazia taierii porcului, tochitura poate fi... articol complet

Pui intreg, la cuptor, cu ierburi si carnaciori oltenesti

Data:06.03.2013

Suntem la mijlocul saptamanii si-mi inchipui ca nu aveti prea mult chef de petrecut in bucatarie.... articol complet

Chec aperitiv cu somon afumat si cartofi

Data:05.03.2013

Fie ca pregatiti un meniu mai pretentios, fie ca, pur si simplu, vreti sa va rasfatati la... articol complet

Savarine

Data:27.02.2013

O alta prajitura pe care ne-am obisnuit sa o luam din cofetarii, unii din nostalgie, altii poate... articol complet

Beyti Kebab – kebab din carne tocata, invelit in lipie

Data:25.02.2013

Despre kebab, diferitele sale forme, denumiri si ingrediente, v-am mai vorbit, pe scurt, cand... articol complet

Rosti la cuptor, cu bacon si ceapa

Data:22.02.2013

V-am vorbit, acum cateva luni, de rosti, fel traditional din partea nemteasca a Elvetiei, care... articol complet

Curry rosu thailandez de pui cu muguri de fasole

Data:20.02.2013

Cu al sau echilibru perfect al gusturilor (acru, dulce, sarat si amar), cu al sau melanj... articol complet

Choux à la crème

Data:18.02.2013

Incepe o noua saptamana de lucru, asa ca mi-am propus sa va indulcesc ziua cu un Chou à la... articol complet

Taietei chinezesti cu creveti si urechi de lemn

Data:15.02.2013

Cand sunteti infometati, dar obositi si fara chef, cand nu vreti sa petreceti prea mult timp in... articol complet

Pui cu ierburi de Provence si sos olandez

Data:13.02.2013

Fie ca sarbatoriti maine Valentine's Day, fie ca preferati neaosul Dragobete, va puteti rasfata... articol complet

Andive gratinate cu sunca Padurea Neagra si Gruyere

Data:12.02.2013

O fi bucataria belgiana recunoscuta pentru Moules-frites, preparat consumat aproape zilnic si in... articol complet

Salata de fructe de iarna

Data:07.02.2013

Dupa cum am mai spus si cu alte ocazii, nu consider ca pe blog trebuie sa postez doar retete... articol complet

Spaghete stil carbonara – varianta cu ceapa si smantana

Data:05.02.2013

Zilele trecute, mi s-a facut pofta de paste. As fi mancat niste Spaghetti alla carbonara, dar nu... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]