Retete, articole despre mancare "bio" si "organica", materiale gen food-travel si multe altele legate de cel mai dezvoltat hobby din toate timpurile: arta culinara!
Spaghete vegetariene
Data:06.03.2011Chiar si fara pic de carne puteti obtine cele mai gustoase spaghete din lume. Incercati-le acasa... articol complet
Un mic dejun multicolor
Data:05.03.2011O idee pentru un mic dejun consistent: o omleta parfumata cu usturoi, plina de legume colorate,... articol complet
Legume la gratar
Data:02.03.2011Unse cu putin ulei de masline si condimentate cu sare si piper, legumele de orice fel se pot... articol complet
Mamaliguta cu ou, la cuptor
Data:31.01.2011Incerc sa scot carnea din alimentatie, dar simt nevoia sa mananc in continuare branzeturi si oua.... articol complet
Cartofi cu pasta de masline
Data:19.12.2010Am ramas cam in pana de alimente prin frigder: mai am un pic de unt si niste pasta de masline. Si... articol complet
Bucataria ghaneza
Data:15.12.2010Situata intr-un climat tropical relativ bland, pe coasta de vest a Africii, cu iesire la Oceanul... articol complet
Pizza vegetariana
Data:28.10.2010Cui ii trebuie carne, cand are la indemana tot felul de legume? Oricum, dupa mine, ceapa, ardeiul... articol complet
Regulile unui gratar reusit
Data:21.09.2010Mult timp, desi stiam sa prepar carnea pentru gratar, habar nu am avut cum anume se face focul... articol complet
Dovlecei la gratar, gratinati... fara cuptor
Data:17.08.2010Or fi ele bune legumele gratinate, dar cui ii arde sa tina cuptorul aprins pe caldurile astea? Ei... articol complet
Risotto cu ciuperci
Data:21.07.2010Ce se poate face cu o mana de ciuperci proaspete, ramase prin frigider, si cu o cana de orez (din... articol complet
Busuiocul
Data:18.07.2010Vara, sezonul vacantelor si deci in care nu avem prea mult timp de stat in bucatarie, este... articol complet
Meniu italian de vara
Data:27.06.2010Meniurile mele de vara se inspira adesea din bucataria mediteraneana. Iar cum pastele, rosiile si... articol complet
Paste de orez, scoici si legume
Data:14.06.2010Reteta mea preferata de taitei din orez a primit, de data asta, o mica imbunatatire: o mana de... articol complet
Mancare africana. Kontomire (originara din Ghana)
Data:16.05.2010Richard e din Ghana. Ii place mult mancarea specific romaneasca, dar, ca orice om de pe fata... articol complet
Mancare greceasca si dans
Data:06.05.2010Va place mancarea greceasca si atmosfera de pe malul Mediteranei? Vreti sa visati un pic la... articol complet
Istoria "spaghetelor bologneze"
Data:20.04.2010Italienii se declara adesea scandalizati sau cel putin amuzati de popularitatea la scara mondiala... articol complet
Gris cu lapte si dulceata
Data:14.04.2010Poate suna ciudat, dar mult timp nu am stiut sa fac gris cu lapte, iar cand am incercat prima... articol complet
Bruschete cu ou
Data:11.04.2010Inca mai aveti oua fierte de la sarbatorile pascale si nu stiti ce sa mai faceti cu ele?Incercati... articol complet
Sparanghel "imbracat" in ou
Data:24.03.2010Din ciclul "draga, tu cum gatesti sparanghelul?" Pai, ca de obicei, ma iau dupa instinct.In... articol complet