Viata mea vazuta prin ochii bucatariei!
Oua chinezesti in ceai negru cu anason stelat si baton de scortisoara
Data:08.05.2013Cum ieri era plin facebook-ul cu idei de reciclare a preparatelor de Pasti,mai ales pentru cele... articol complet
Cozonac cu nuca de cocos si Nutella
Data:02.05.2013Am folosit reteta de cozonac,doar ca am injumatatit cantitatile si am mai facut niste... articol complet
Muffins,briose si cupcakes
Data:30.04.2013De fapt, muffins si briose nu sunt unul si acelasi lucru. Cum nu sunt nici cupcakes. Diferenta... articol complet
Pizza cu leurda de pesto
Data:28.04.2013Fiindca a fost prima oara ca am avut ocazia sa gust leurda,am vrut ceva simplu. Pesto cu... articol complet
Atelier de smoothie si milkshake
Data:27.04.2013Cand am primit invitatia de a participa la campania Castig timp cu Philips si... articol complet
Cozonac cu stafide,sofran si apa de trandafiri
Data:25.04.2013Luati o piatra in gura ca ati trait sa o vedeti si pe asta,am facut cozonaci . Si am fost atat de... articol complet
Apa Vitaminizata
Data:22.04.2013Intr-o alta postare va povesteam despre apa vietii, acum revin sa va spun ca am incercat... articol complet
Pesto verde cu leurda si seminte de pin
Data:21.04.2013Anul acesta am intrat si eu in randul lumii si am gustat leurda. De cand am inceput blogul am tot... articol complet
Oua Marmorate
Data:16.04.2013Nu reusesc niciodata sa raman cu toate ouale de Pasti intacte in timp ce le fierb. Noroc ca am... articol complet
Clatite pufoase canadiene
Data:12.04.2013De unde era sa stiu eu ca exista si varianta canadiana? Si de unde era sa stiu ca sunt atat de... articol complet
Festin persan de Nowruz cu tocanita de rata,orez basmati cu sofran,salata de morcovi,sos de iaurt cu menta si budinca de orez cu sofran
Data:11.04.2013Daca sunteti abonati la newsletterul Kotanyi,probabil ati vazut festinul pe care l-am pregatit cu... articol complet
Macrou marinat
Data:09.04.2013Cand vrem o reteta care ne aduce aminte de copilarie,vrem sa ne inspiram dintr-o sursa sigura,de... articol complet
Ochazuke: orez,ceai verde si somon afumat
Data:05.04.2013Ochazuke este un fel de comfort food pentru japonezi, de obicei este servit la sfarsitul mesei... articol complet
Rulada Pavlova
Data:04.04.2013Dupa ce am facut cozonacul de Pasti,am ramas cu 6 albusuri si dupa putina cercetare m-am hotarat... articol complet
Rulada aperitiv de Pasti cu crema de branza albastra si sunca
Data:02.04.2013Mereu am zis ca o rulada frumos colorata arata tare bine pe o masa festiva. Tocmai mi-am dat... articol complet
Muffins cu morcovi si nuci
Data:27.03.2013Cel mai des folosim cuptorul pentru muffins-uri,sunt o gustare excelenta, incap perfect si in... articol complet
Crema pentru cupcakes,torturi si prajituri
Data:26.03.2013Cine cunoaste bucataria ungureasca,sigur a auzit de "pep" (cu accentul pe e),crema care se... articol complet
Omleta persana cu rosii
Data:23.03.2013Omlete nu am prea postat, toata lumea stie tehnica si combinatiile,asa ca nu prea vedeam rostul... articol complet
Din retetele lui Jamie Oliver: Cartofi copti frantuzesti
Data:17.03.2013Ministrul Hranei Sanatoase este o carte parca scrisa pentru mine. De fapt,Jamie cred ca s-a... articol complet
Blat de tort
Data:14.03.2013Cred ca toti avem o reteta de baza cand vine vorba despre blatul de tort. Aceasta este varianta... articol complet